Rólunk

Cégünk

Autószerviz, gumiszerviz, garázsipari berendezések és szerszámok

Légkulcs, crowa készlet, centírozó, autóklíma töltő, kompresszor, csápos és ollós emelő, gumiszerelő paszta, homokszóró, présgép, vezérlésrögzítő célszerszám, csavahúzó készlet, szerelőlámpa, és még rengeteg egyéb autószerszám, készülék, berendezés. Profi célszerszám forgalmazás autószereléshez, gumijavításhoz, előkészítő és karbantartó munkálatokhoz.

Nálunk igazán mindent megtalál az autószerelő szerszámok és berendezések, szerelési kellékek és segédanyagok terén! A legkisebb csavarhúzó készlettől kezdve a kerékkiegyensúlyozó gépen át szerszámos szekrényig mindent kínálunk, amire egy autószerelő vagy gumijavító műhely berendezéséhez szükség lehet.

Profi autószerszám nem csak profiknak.
Lincos autószerelő szerszámok

  • Minőségi termékek
  • Szakértő vevőszolgálat
  • Gyors és biztonságos szállítási lehetőségek

Csapatunk

Jelenleg Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és Szlovéniában várjuk ügyfeleinket hatalmas készlettel rendelkező raktáráruházunkba, de Európa szinten is 22 országban vagyunk jelen viszonteladóink segítségével, hogy figyelhessük és kielégítsük autószereléssel és szervizeléssel foglalkozó partnereink igényeit.

Nem csupán értékesítünk, de megbízható szervizhátteret és szakmai tanácsadást és segítséget is kínálunk

Vélemények

Elégedett vagyok a vásárolt gumiszerelő,centírozó gépekkel.Hibátlanul működnek.

Vadas Sándor

A termékek jók,tényleg használhatóak is,jó pár évet kibírnak,nem gagyik. A vevőszolgálat??? igen Gyerekek,így kell működnie egy cégnek,le a kalappal,kedvesek,segítőkészek,de a legfontosabb tudják mit árulnak és értenek is hozzá.

Suhajda Zoltán