Moduláris munkaasztal két kerékkel, polccal és szerszámtartó hátfallal 125x62x105cm
A kép a CTRL + görgetés használatával nagyítható
Nagyobb

Mobil munkaasztal két kerékkel, polccal és szerszámtartó hátfallal 125x62x105cm

WB1210W2SP

Gyorsan és egyszerűen összeállítható, nagy igénybevételre tervezett mozgatható munkapad. Két fix keréknek köszönhetően könnyen áthelyezhető. A beépített polc megnöveli a tároló felületet. Hátfal segíti a rendszeresen használt szerszámok igényes elrendezését. Magyar termék!

Bővebb leírás

Kérjük, a pontos raktárkészletről mindig érdeklődjön kollégáinknál!

Nettó ár:
53 900 Ft
Bruttó ár:
68 453 Ft

Kérdés esetén hívjon minket:

+36 70 608 1461

Egyéb infó

Nagy igénybevételre tervezett mobil munkapad. Két fix keréknek köszönhetően könnyen mozgatható. A munkaasztal használható műhelyben, garázsban, bontóasztalként vagy akár csomagoló asztalként is. 

Két fix keréknek köszönhetően könnyen áthelyezhető. A beépített polc megnöveli a tároló felületet. Hátfal segíti a rendszeresen használt szerszámok igényes elrendezését.

A szerelőasztal egyszerűen és gyorsan – kb. 10 perc alatt – összeállítható. Fúrást és utólagos alakítást nem igényel, semmilyen speciális gép vagy szerszám nem szükséges az összeszereléshez. Csak egy 13-as villás kulcs.

Asztalváz:
Az asztal vázát festett horganyzott acélszerkezet biztosítja. Masszív 60mm átmérőjű, 1.5mm falvastagságú acélcső lábak. Valamint rendkívül erős, 34mm átmérőjű, 2mm falvastagságú összekötő acél elemek.
Tetszőleges magasságban állítható összekötő elemek.
Az asztallábak rögzítése teassauer csavarokkal történik, így a szerelőasztal bármikor szétszerelhető és újra összeállítható a munkalap sérülése vagy gyengülése nélkül.

Asztallap:
A munkapad asztallapját egy rendkívül erős 25mm-es bükk multiplex rétegelt lemez alkotja, ami kiváló teherbírást biztosít a munkafelület számára. Az multiplex rétegelt asztallap nem MDF, bútorlap vagy táblásított fa, nem sima rétegelt lemez, hanem annál jóval erősebb ezért jól ellenáll a mechanikai hatásoknak.  
Asztallap teteje két rétegben lakkozott és lemosható, alja egy rétegben lakkozott. Emellett az asztallap szélei lekerekítettek a kényelmes munkavégzéshez.

A műhelyasztal mindkét oldalára felszerelhető papírtörlő tartó, amelyre 40cm-ig papírtörlő helyezhető.

Statikai terhelhetőség: 300kg 
Asztallap mérete: 125x62cm
Munkaasztal magasság: 105cm

A termékre a Lincos® ÉLETTARTAM garanciát vállal!

Magyar termék!

  Szállítási paraméterek

  Termék súlya34.00kg
  Szélessége126.00cm
  Hosszúsága63.00cm
  Magassága17.00cm

  19 további termék ebben a kategóriában: