Moduláris munkaasztal két kerékkel és szerszámtartó hátfallal 125x62x105cm
A kép a CTRL + görgetés használatával nagyítható
Nagyobb

Mobil munkaasztal két kerékkel és szerszámtartó hátfallal 125x62x105cm

WB1210W2P

Gyorsan és egyszerűen összeállítható, nagy igénybevételre tervezett mozgatható munkapad. A stabil fém lábak külön-külön állíthatóak, egyenetlen felületen is kialakítható a teljesen vízszintes munkapult. Két fix keréknek köszönhetően könnyen áthelyezhető. Hátfal segíti a rendszeresen használt szerszámok igényes elrendezését. Magyar termék!

Bővebb leírás

Kérjük, a pontos raktárkészletről mindig érdeklődjön kollégáinknál!

Nettó ár:
45 900 Ft
Bruttó ár:
58 293 Ft

Kérdés esetén hívjon minket:

+36 70 608 1461

Egyéb infó

Nagy igénybevételre tervezett mobil munkapad. A munkaasztal használható műhelyben, garázsban, bontóasztalként vagy akár csomagoló asztalként is. A stabil fém lábak külön-külön állíthatóak, egyenetlen felületen is kialakítható a teljesen vízszintes munkapult, minden állítható lábra extra csúszásgátló került elhelyezésre, a még nagyobb stabilitás érdekében. 

Két fix keréknek köszönhetően könnyen áthelyezhető. Hátfal segíti a rendszeresen használt szerszámok igényes elrendezését.

A szerelőasztal egyszerűen és gyorsan – kb. 10 perc alatt – összeállítható. Fúrást és utólagos alakítást nem igényel, semmilyen speciális gép vagy szerszám nem szükséges az összeszereléshez. Csak egy 13-as villás kulcs.

Asztalváz:
Az asztal vázát festett horganyzott acélszerkezet biztosítja. Masszív 60mm átmérőjű, 1.5mm falvastagságú acélcső lábak. Valamint rendkívül erős, 34mm átmérőjű, 2mm falvastagságú összekötő acél elemek.
Csúszásmentesítővel ellátott állítható szintező lábak, állítási magasság 0-30mm magasságig. Tetszőleges magasságban állítható összekötő elemek.
Az asztallábak rögzítése teassauer csavarokkal történik, így a szerelőasztal bármikor szétszerelhető és újra összeállítható a munkalap sérülése vagy gyengülése nélkül.

Asztallap:
A munkapad asztallapját egy rendkívül erős 25mm-es bükk multiplex rétegelt lemez alkotja, ami kiváló teherbírást biztosít a munkafelület számára. Az multiplex rétegelt asztallap nem MDF, bútorlap vagy táblásított fa, nem sima rétegelt lemez, hanem annál jóval erősebb ezért jól ellenáll a mechanikai hatásoknak.  
Asztallap teteje két rétegben lakkozott és lemosható, alja egy rétegben lakkozott. Emellett az asztallap szélei lekerekítettek a kényelmes munkavégzéshez.

A műhelyasztal mindkét oldalára felszerelhető papírtörlő tartó, amelyre 40cm-ig papírtörlő helyezhető.

A munkaasztal modulárisan összekapcsolható akár több munkaasztallal, így kialakítható egy nagy egybefüggő munkafelület.
A munkapadba opcionálisan behelyezhető egy vagy több alsó polc.
A munkaasztal alá, akár szerszámos szekrényt is be lehet tolni. 

Statikai terhelhetőség: 300kg 
Asztallap mérete: 125x62cm
Munkaasztal magasság: 105cm

A termékre a Lincos® ÉLETTARTAM garanciát vállal!

Magyar termék!

  Szállítási paraméterek

  Termék súlya34.00kg
  Szélessége126.00cm
  Hosszúsága63.00cm
  Magassága17.00cm

  20 további termék ebben a kategóriában: