Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a Lincos Kft is használ sütiket a weboldalain.
Részecskeszűrő (DPF/FAP) regenerálás

Menetjavító anyagok, adalékok gépjárműve élettartamának növeléséért. EGR szelep, turbó, légbeömlő tisztító adalékok, sebességváltókhoz revitalizálók, injektor- és motorvédők. A rendszerben lévő szűrőberendezések tisztán tartására kínálunk különböző adalékanyagokat. Használatuk egyszerű, többnyire vagy az üzemanyaghoz, vagy a kenést végző olajhoz...

Menetjavító anyagok, adalékok gépjárműve élettartamának növeléséért. EGR szelep, turbó, légbeömlő tisztító adalékok, sebességváltókhoz revitalizálók, injektor- és motorvédők. A rendszerben lévő szűrőberendezések tisztán tartására kínálunk különböző adalékanyagokat. Használatuk egyszerű, többnyire vagy az üzemanyaghoz, vagy a kenést végző olajhoz kell hozzáadni. Áldozzon egy keveset gépjárművére, és az hosszú távon meghálálja a törődést!

Bővebben

Részecskeszűrő (DPF/FAP) regenerálás 2 termék találat.

Mutat 1 - 2 / 2
 • Ingyenes szállítás
  Előnézet
  Nettó ár:
  31 100 Ft

  Bruttó ár:
  39 497 Ft
  Raktáron
  XA42712

  Kifejezetten az alacsony fordulatszámú teherautókhoz kifejlesztve. A motor belső alkatrészeinek kopását, sérüléseit regenerálja, javítja geometriáját.

  Nettó ár:
  31 100 Ft

  Bruttó ár:
  39 497 Ft
  Raktáron
 • Előnézet
  Nettó ár:
  4 078 Ft

  Bruttó ár:
  5 179 Ft
  Jelenleg nincs raktáron!
  XA45113

  A nem tökéletes minőségű üzemanyagok, a városi vezetés (dugóban túlhevülő motor, rövid távú utak) égési lerakódásokat eredményeznek a motorban. Az adalék tisztítja az egész üzemanyag rendszert.

  Nettó ár:
  4 078 Ft

  Bruttó ár:
  5 179 Ft
  Kosárba Bővebben
  Jelenleg nincs raktáron!
Mutat 1 - 2 / 2
cicafüle