Viszonteladókat keresünk

Van egy webáruháza, vagy üzlethelyisége? Dolgozzon velünk!

Cégünk már 2007 óta jelen van a garázsipari berendezéseket piacán, jelenleg 6 országban van fizikális üzlethelyiségünk és bemutatótermünk, emellett eddig európán belül több mint 22 országba értékesítünk webes értékesítési formában vagy viszonteladó partnereken keresztül. Ebbe az értékesítési láncba tud Ön is csatlakozni.

Magas fokú értékesítési támogatást nyújtunk, minden kiszámítható és állandó parterünk számára. A webáruházak online terméktörzsét és ezek napi frissítését biztosítjuk az ezt igénylő partnereink számára, ami tartalmazza a terméklistát, képet, kiskereskedelmi eladási árakat. Weboldalunkon biztosítunk viszonteladói bejelentkezési lehetőséget valamint személyes kapcsolattartási lehetőséget a partnereink számára. A kimagasló eredményeket elérő partnereink számára saját értékesítési felületet (weboldal) és grafikai anyagokat biztosítunk.


Jelentkezés menete:

A jelentkezés egyszerű feltétele, hogy értékesítésre alkalmas infrastruktúrával és/vagy webáruházzal rendelkezzen, ahol a termékeinket akár részben, vagy egyben értékesíti.

A megkeresését és a rövid vállalkozási ismertetőjét kérjük küldje a sales@lincos.hu email címre, [Viszonteladói jelentkezés] tárggyal.


Várjuk jelentkezését a mihamarabbi és sikeres együttműködés reményében!


Üdvözlettel:

Lincos Magyarország
Lincos Románia
Lincos Szlovákia