Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a NeoLincos Zrt. is használ sütiket a weboldalain.
Ultrahangos tisztító berendezés, 9l, 200W Nagyobb

Ultrahangos tisztító berendezés, 10l, 200W

GT SONIC-T9

Tartálykapacitás 10l, teljesítménye 200W, ultrahang frekvencia 40kHz. A megnövekedett tartályának köszönhetően az ultrahangos tisztítóba nagyobb alkatrészek is moshatóak. A tisztítandó alkatrészt nem kell részekre bontani, ha a folyadék át tudja járni. Az ultrahangos mosó készülék szerves és szervetlen szennyeződések, por eltávolítására alkalmazható az alkatrész megbontása nélkül.

Bővebb leírás

Ez a termék jelenleg nincs készleten

Kérjük a pontos raktárkészletről mindig érdeklődjön kollégáinknál!

Ingyenes szállítás

Nettó ár:
107 000 Ft
Bruttó ár:
135 890 Ft

Egyéb infó

Mi az ultrahangos tisztító készülék?

 • Az ultrahangos tisztítógép hanghullámok hatására a folyadékban mikroszkopikus buborékokat képez. A folyadékot áramoltatni kell, hogy a alkatrész minden részét át tudja járni és a buborékok mindenhova el tudjanak jutni. A buborékok a tisztítandó tárgyal érintkeznek és felrobbannak ekkor energia szabadul fel és ez távolítja el a szennyező anyagokat. A buborékok annyira kis méretűek, hogy a legapróbb réseken perforációkon is képesek átjutni. A felmelegített folyadék növeli a tisztítás hatékonyságát az ultrahangos tisztító készülék fűthető 0-80°C-ig ez manuálisan állítható és a kijelzőn. A tisztítási folyamat két fokozatban állítható az ultrahangos mosón 100% aktív és 60% kíméletes tisztítás. A ultrahangos tisztító készülék nem igényel speciális folyadékot egyszerű vízzel is tökéletesen alkalmazható. Vannak különböző anyagok amik csökkentik a víz felületi feszültségét ezzel elősegítik annak beszivárgását. A tisztítás folyamatában az alkatrés sérülése kizárt, anyaga nem módosul. Ha nem alkalmazunk vegyszereket teljesen mosószermentes lesz a tisztított tárgy.

Az ultrahangos tisztító készülék alkalmazása?

 • Minden szerves és szervetlen szennyeződés eltávolítására olajok, gomba, por, zsírok (növényi, állati, kémiai) alkalmazható az ultrahangos tisztító készülék. A megnövekedett tartályának köszönhetően az ultrahangos tisztítóba nagyobb alkatrészek is moshatóak. A tisztítandó alkatrészt nem kell részekre bontani, ha a folyadék át tudja járni. Alkalmazható autóiparban, elektronikai alkatrészek tisztítására ékszerek tisztítására, egészségügyben, laborokban. Az ultrahangos tisztítógép alkalmas minden fém, üveg, műagyag, gumi vagy kerámia megtisztítására.

Ultrahangos tisztító paraméterei

AnyagaSUS304 rozsdamentes acél
Idő beállítás0-20 perc
Frekvencia40kHz
Teljesítmény200W
Max. töltőtérfogat8.2 L
Tartály kapacitás10 L
Tartály méret300X240X150mm
Fűtési kapacitás20-80℃

  Ultrahangos tisztítók

  Idő beállítás
  • 0-20 min
  Frekvencia
  • 40 kHz
  Anyag
  • SUS304 Stainless Steel
  Teljesítmény
  • 200 W
  Tartály kapacitás
  • 10 L
  Tartály méret
  • 300X240X150mm
  Állítható hőfok
  • 20-80 °C
  Max. töltőtérfogat
  • 8.2 L

  Szállítási paraméterek

  Termék súlya8.00kg
  Szélessége55.00cm
  Hosszúsága36.00cm
  Magassága33.00cm

  Az alábbi termékeket vásárolták még hozzá: