Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a Lincos Kft is használ sütiket a weboldalain.
Ultrahangos tisztító készülék, 1.3l, 50W Nagyobb

Ultrahangos tisztító készülék, 1.3l, 50W

VGT-1613T

Új

Az ultrahangos tisztító bármilyen szennyezőanyag eltávolítására alkalmas, az alkatrész szétszerelése nélkül. Az ultrahangos mosó vegyszermentes tisztaságot biztosít az alkatrész szerkezeti vagy anyag összetételének megváltoztatása nélkül.

Bővebb leírás

Raktáron

Kérjük a pontos raktárkészletről mindig érdeklődjön kollégáinknál!

Nettó ár:
31 567 Ft
Bruttó ár:
40 090 Ft

Egyéb infó

Mire alkalmazhatjuk az ultrahangos tisztító készüléket?

 • Az ultrahangos mosó jól alkalmazható minden szerves és szervetlen szennyeződés eltávolítására por, gomba, alga, olajok, zsírok (növényi, állati, kémiai). Az egyetlen kritériuma, hogy a szennyeződés ne legyen kémiai kötésben a tisztítandó tárggyal. Az ultrahangos tisztító készülékben minden szilárd tárgy mosható anyagát tekintve fémek, üveg, gumi, műanyag, kerámia. Az ultrahangos tisztító berendezés alkalmazásához nem kell a tisztítandó eszközt szétszerelni a mosó oldat befolyik a réseken. Széles körben alkalmazható autóalkatrészek, elektronikai egységek, orvosi segédeszközök, ékszerek tisztításához.

Hogy működik az ultrahangos tisztító készülék ?

 • Az ultrahangos mosó készülék egy oldattal tisztít ami mikroszkopikus méretű buborékokat tartalmaz, ami bármilyen kis résen be tud folyni. A buborékok áramlásuk során ütköznek a tisztítandó tárggyal ekkor a buborék kidurran, ez a folyamat energiát szabadít fel mely eltávolítja a lerakódott szennyező anyagot. A buborékok képződését az oldatba juttatott hanghullámok képzik 20-400kHz ezt állítja elő az ultrahangos tisztító készülék. A ultrahangos tisztító nem igényel speciális mosó folyadékot egyszerű víz is megfelel. A mosás hatékonyságát növelhetjük olyan vegyi anyagok hozzáadásával ami a víz felületi feszültségét csökkenti (jobban be tud folyni az apróbb réseken is, ha nincs ellenállás). Vannak bizonyos olyan anyagok amik elősegítik a buborékképződést, ha a tisztító oldatba vegyi anyagokat teszünk mindig figyelembe kell venni milyen hatással lesz a tisztítandó alkatrészre. A tisztítás során a folyadék folyamatosan áramlik és a felszabaduló energiától felmelegszik, minden esetben gondoskodni kell a hűtésről. Figyelembe kell venni azt is, hogy a tisztítás során felmelegedő folyadék nem hevíti túl a tisztítandó alkatrészünket.  Makacs szennyeződések esetén érdemes több szakaszban elvégezni a mosást.

Ultrahangos tisztító előnyei

 • Ultrahangos mosás során a megtisztított eszközön nem marad vissza vegyszermaradvány. Semmilyen fizikai behatás nem éri a tisztítandó tárgyat, anyagában nem módosítja. Összeszerelt elemeket is egyben lehet vele tisztítani szétszerelés nélkül.

AnyagaSUS304 rozsdamentes acél
Idő beállítás0-20 perc
Frekvencia40kHz
Teljesítmény50W
Tartály kapacitás1.3l
Tartály méret150x140x65mm

  Ultrahangos tisztítók

  Idő beállítás
  • 0-15 min
  Frekvencia
  • 40 kHz
  Anyag
  • SUS304 Stainless Steel
  Teljesítmény
  • 50 W
  Tartály kapacitás
  • 1.3 l
  Tartály méret
  • 150X140X65 mm

  Szállítási paraméterek

  Termék súlya2.40kg
  Szélessége21.00cm
  Hosszúsága22.00cm
  Magassága28.00cm

  Az alábbi termékeket vásárolták még hozzá: