Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a NeoLincos Zrt. is használ sütiket a weboldalain.
Alacsonyabb ár! Ultrahangos tisztító készülék, 1.3l, 50W Nagyobb

Ultrahangos tisztító készülék, 1.2l, 50W

VGT-1613T

Az ultrahangos tisztító bármilyen szennyezőanyag eltávolítására alkalmas, az alkatrész szétszerelése nélkül. Az ultrahangos mosó vegyszermentes tisztaságot biztosít az alkatrész szerkezeti vagy anyag összetételének megváltoztatása nélkül.

Bővebb leírás

Raktáron

Kérjük a pontos raktárkészletről mindig érdeklődjön kollégáinknál!

Ingyenes szállítás

Nettó ár:
25 346 Ft33 794 Ft

Bruttó ár:
32 189 Ft42 919 Ft

-25%

2019. 04. 14. - 2019. 04. 20.,
vagy a készlet erejéig

Megtakarítás: 8 448 Ft

Egyéb infó

Mire alkalmazhatjuk az ultrahangos tisztító készüléket?

 • Az ultrahangos mosó jól alkalmazható minden szerves és szervetlen szennyeződés eltávolítására por, gomba, alga, olajok, zsírok (növényi, állati, kémiai). Az egyetlen kritériuma, hogy a szennyeződés ne legyen kémiai kötésben a tisztítandó tárggyal. Az ultrahangos tisztító készülékben minden szilárd tárgy mosható anyagát tekintve fémek, üveg, gumi, műanyag, kerámia. Az ultrahangos tisztító berendezés alkalmazásához nem kell a tisztítandó eszközt szétszerelni a mosó oldat befolyik a réseken. Széles körben alkalmazható autóalkatrészek, elektronikai egységek, orvosi segédeszközök, ékszerek tisztításához.

Hogy működik az ultrahangos tisztító készülék ?

 • Az ultrahangos mosó készülék egy oldattal tisztít ami mikroszkopikus méretű buborékokat tartalmaz, ami bármilyen kis résen be tud folyni. A buborékok áramlásuk során ütköznek a tisztítandó tárggyal ekkor a buborék kidurran, ez a folyamat energiát szabadít fel mely eltávolítja a lerakódott szennyező anyagot. A buborékok képződését az oldatba juttatott hanghullámok képzik 20-400kHz ezt állítja elő az ultrahangos tisztító készülék. A ultrahangos tisztító nem igényel speciális mosó folyadékot egyszerű víz is megfelel. A mosás hatékonyságát növelhetjük olyan vegyi anyagok hozzáadásával ami a víz felületi feszültségét csökkenti (jobban be tud folyni az apróbb réseken is, ha nincs ellenállás). Vannak bizonyos olyan anyagok amik elősegítik a buborékképződést, ha a tisztító oldatba vegyi anyagokat teszünk mindig figyelembe kell venni milyen hatással lesz a tisztítandó alkatrészre. A tisztítás során a folyadék folyamatosan áramlik és a felszabaduló energiától felmelegszik, minden esetben gondoskodni kell a hűtésről. Figyelembe kell venni azt is, hogy a tisztítás során felmelegedő folyadék nem hevíti túl a tisztítandó alkatrészünket.  Makacs szennyeződések esetén érdemes több szakaszban elvégezni a mosást.

Ultrahangos tisztító előnyei

 • Ultrahangos mosás során a megtisztított eszközön nem marad vissza vegyszermaradvány. Semmilyen fizikai behatás nem éri a tisztítandó tárgyat, anyagában nem módosítja. Összeszerelt elemeket is egyben lehet vele tisztítani szétszerelés nélkül.

AnyagaSUS304 rozsdamentes acél
Idő beállítás0-20 perc
Frekvencia40kHz
Teljesítmény50W
Max. töltőtérfogat0.8 L
Tartály kapacitás1.2 L
Tartály méret150x140x65mm

  Ultrahangos tisztítók

  Idő beállítás
  • 0-15 min
  Frekvencia
  • 40 kHz
  Anyag
  • SUS304 Stainless Steel
  Teljesítmény
  • 50 W
  Tartály kapacitás
  • 1.2 L
  Tartály méret
  • 150X140X65 mm
  Max. töltőtérfogat
  • 0.8 L

  Szállítási paraméterek

  Termék súlya2.40kg
  Szélessége21.00cm
  Hosszúsága22.00cm
  Magassága28.00cm

  Az alábbi termékeket vásárolták még hozzá: