Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a Lincos Kft is használ sütiket a weboldalain.
Takarítógép

A takarítógépek nagy segítséget nyújtanak a tisztítási feladatok elvégzésében, időt és energiát takaríthatunk meg velük. Léteznek száraz, száraz-nedves, vizes porszívók és takarítógépek. Fontos tisztába lenni vele, hogy mindegyiket csak a megfelelő feladatra használhatjuk. Vizes porszívók ugyanazt a feladatot látják el, mint a száraz porszívók, ...

A takarítógépek nagy segítséget nyújtanak a tisztítási feladatok elvégzésében, időt és energiát takaríthatunk meg velük. Léteznek száraz, száraz-nedves, vizes porszívók és takarítógépek. Fontos tisztába lenni vele, hogy mindegyiket csak a megfelelő feladatra használhatjuk. Vizes porszívók ugyanazt a feladatot látják el, mint a száraz porszívók, csak itt víz segítségével kötik meg a levegőben található port. A száraz-nedves porszívók folyadékok és szilárd anyagok felszívására is alkalmas. A takarító gépek ezen felül képesek tisztító szert spriccelni a tisztítandó felületre és azt vissza is szívják.

Bővebben

Takarítógép 2 termék találat.

Mutat 1 - 2 / 2
 • Ingyenes szállítás Ajándékkal
  Előnézet
  Nettó ár:
  37 630 Ft

  Bruttó ár:
  47 790 Ft
  Raktáron
  VEWI375T

  Nagy hatásfokú ipari kivitelű takarító gép fém tartállyal, 3 motorral. Könnyen mozgatható kerekes kivitel, tisztítása egyszerű. A takarító gép alkalmas mindenféle folyadék, por és szennyeződés felszívására. A felszívott nedves szennyeződésből kiszűri a szilárd darabokat a takarító gép szűrőjének köszönhetően.

  Nettó ár:
  37 630 Ft

  Bruttó ár:
  47 790 Ft
  Raktáron
 • Ingyenes szállítás Ajándékkal
  Előnézet
  Nettó ár:
  42 906 Ft

  Bruttó ár:
  54 490 Ft
  Raktáron
  VEWI375TP

  Könnyen tisztítható, mozgatható kerekes kivitel. A takarító gép szűrő alkalmazásával a szennyeződést tartalmazó folyadékot is felszívja majd szétválassza. 3 motorral szerelt, erős ipari kivitel. Alkalmazható szimpla porszívóként száraz szennyeződésekhez.

  Nettó ár:
  42 906 Ft

  Bruttó ár:
  54 490 Ft
  Raktáron
Mutat 1 - 2 / 2