Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a Lincos Kft is használ sütiket a weboldalain.
Autódiagnosztika

Gépjármű-szervizeléshez kínálunk eszközöket már meglévő, újonnan nyíló műhelyekbe vagy akár otthoni használatra. Itt mindent megtalál, amire a diagnosztikai feladatok elvégzéséhez szüksége lehet. Hibakód olvasók az általános problémaazonosításhoz. Légnyomásmérők, vákuummérők, befecskendezés vizsgálók, olajnyomásmérők, kompressziómérők a motorhen...

Gépjármű-szervizeléshez kínálunk eszközöket már meglévő, újonnan nyíló műhelyekbe vagy akár otthoni használatra. Itt mindent megtalál, amire a diagnosztikai feladatok elvégzéséhez szüksége lehet. Hibakód olvasók az általános problémaazonosításhoz. Légnyomásmérők, vákuummérők, befecskendezés vizsgálók, olajnyomásmérők, kompressziómérők a motorhengerfejek tömítettségének ellenőrzésére, kipufogógáz-elemzők és -elszívók. Az elektronikai rendszer vezetékeinek vizsgálatára választhat mérőműszereink közül. Fényszórók optimális beállítására profi termékeket kínálunk a kisebb optikai eszközöktől, a csúcsmodern, érintőképernyős és TFT kijelzővel, programmal ellátott, nyomtatásra is alkalmas berendezésekig.

Bővebben

Autódiagnosztika 4 termék találat.

Alkategóriák

 • TPMS diagnosztika

  A TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) vagy RDKS (Reifen Druck Kontroll Systeme) egy olyan elektronikus rendszer , amely folyamatosan ellenőrzi a jármű gumiabroncsaiban a nyomást . Amikor bármelyik abroncsban a nyomás az előírt értékhez képest 25%-al eltér azonnal jelez a vezetőnek. A tartósan alacsony nyomáson futó kerék gumija túlmelegszik és idő előtt elöregszik, ez balesetveszélyes , növeli a jármű fogyasztását ezzel együtt a káros anyag kibocsájtását.

  A szenzor kötelezővé tételéről az EB 661/2009 határozat rendelkezik és minden személyszállításra alkalmas jármű vet besorol (max. 8 ülőhellyel ) továbbá a lakóautókat szintén. 2014. november 1-e után gyártott, fent említett típus okban kötelező gyárilag beépíteni a TPMS guminyomás ellenőrző rendszert. Kötelezően előírt Magyarországon 2015. június 1-től műszaki vizsgán ellenőriztetni, és a sikeres vizsga feltétele a hibátlanul működő rendszer.

  A TPMS rendszereket két csoportba sorolhatjuk az egyik az indirekt mely az ABS szenzorokkal összehangolva működik a kerekek forgását alapul véve, melynek hátránya hogy nem elég pontos, a keréknyomás ellenőrző  visszaállítása manuálisan történik. A direkt módszer kerékbe épített és kalibrált szenzorokkal rendelkezik ami a jármű központi vevőegységével kommunikál, előnye nincs szükség manuális beállításra, folyamatosan pontos adatokkal szolgál.

  A TPMS rendszerrel szere lt abroncsok szerelése és szervizelése többletmunkát és a speciális szerszámokat igényel. Az egyik legfontosabb eszköz a diagnosztika amivel megállapítható a szenzor megfelelő működése. Meghibásodott érzékelő vagy szelep javítása, cseréje után, az új szenzort kalibrálni a rendszert programozni kell, amely nem megoldható megfelelő diagnosztikai és kalibráló eszköz nélkül. Kínálatunkban többféle diagnosztikai és kalibrálásra alkalmas eszköz is található.

Mutat 1 - 4 / 4
 • Ingyenes szállítás
  Előnézet
  Nettó ár:
  10 701 Ft

  Bruttó ár:
  13 590 Ft
  Raktáron
  GL-2B

  Rétegvastagság mérő acél, horganyzott acél és alumínium felületekhez. Alkalmazható bármilyen fém bevonatainak mérésére, festett darabok minőség ellenőrzésére. Méréstartomány 0-1100μm.

  Nettó ár:
  10 701 Ft

  Bruttó ár:
  13 590 Ft
  Raktáron
 • Ingyenes szállítás
  Előnézet
  Nettó ár:
  18 417 Ft

  Bruttó ár:
  23 390 Ft
  Raktáron
  GL-6HS

  Rétegvastagság mérő acél, horganyzott acél, alumínium felületekhez. Alkalmazható bármilyen fém bevonatainak mérésére, festett darabok minőség ellenőrzésére. Méréstartomány 0-1100μm.

  Nettó ár:
  18 417 Ft

  Bruttó ár:
  23 390 Ft
  Raktáron
 • akció
  Előnézet
  Nettó ár:
  46 556 Ft
  47 236 Ft
  Bruttó ár:
  59 126 Ft
  59 990 Ft
  -2%
  2018. 01. 21. - 2018. 01. 27., vagy a készlet erejéig!
  Raktáron
  B-TP 1000 KIT

  TPMS rendszerek szervizelésére szolgáló minősített diagnosztikai eszköz. Szenzor adatainak olvasására, akkumulátor állapotának ellenőrzésére alkalmas. Képes az adatok rögzítésére univerzális szenzorba, beszerelési útmutatót tartalmaz az új szenzorokhoz.

  Nettó ár:
  46 556 Ft
  47 236 Ft
  Bruttó ár:
  59 126 Ft
  59 990 Ft
  -2%
  2018. 01. 21. - 2018. 01. 27., vagy a készlet erejéig!
  Raktáron
 • Ingyenes szállítás
  Előnézet
  Nettó ár:
  6 747 Ft

  Bruttó ár:
  8 569 Ft
  Jelenleg nincs raktáron!
  MG50188

  Olajszivattyú, nyomás érzékelő, olajnyomás kapcsolók teszteléséhez. Gyors csatlakozókkal ellátott tömlő, 10db adapterrel

  Nettó ár:
  6 747 Ft

  Bruttó ár:
  8 569 Ft
  Kosárba Bővebben
  Jelenleg nincs raktáron!
Mutat 1 - 4 / 4